fredag 9. januar 2009

Pass opp for grønnt hår!

Her kommer en liten advarsel til dere som farger håret hjemme.

Snakket nettopp med en veninde som har prøvd denne nye hårfargen som kun skal sitte i i 10minutter (husker ikke hva merket heter). For alle som farger håret hjemme høres jo det helt fantastisk ut, men det viste seg å ikke være fullt så fantastisk, håret hennes endte opp med å bli grønnt! Det er visst ikke bare hun som har fått denne effekten av hårfargen heller.
Så pass deg nå når du skal farge håret hjemme.

Jeg kan jo skrive ned de vanligste normene for å farge håret hjemme for de som ikke har gjort dette så mange ganger før. Det er så enkelt som at hvis du er mørkhåret og skal ha det lyst, kommer nokk ikke det til å gå. Det kan ende med mange forskjellige resultater, men neppe det du ønsker. Hvis du er blond og skal farge håret mørkt, husk og velg en farge med rødt/rødskjær i! Hvis ikke blir det grønnt! Ikke direkte snørrgrønnt, men en god del grønnskjær.

Hvis du ikke er veldig flink til å farge ditt eget hår, eller ikke har noen som er flink til å gjøre det for deg, så vil jeg anbefale deg å dra til frisøren. Fargen blir fort "flekkete" og stygg hvis det ikke blir gjort ordentlig.

Noen få tips i allefall!:)

Ingen kommentarer: